Over ons

WestCord Hotels is een hotelgroep met hotels in Amsterdam, Rotterdam , Leeuwarden, Delft en op drie van de waddeneilanden: Vlieland, Terschelling en Ameland. Onze hotels zijn alom bekend. Buiten het feit, dat er veel zorg wordt besteed aan onze gasten, beschikken we ook over uitstekende vergaderfaciliteiten. Wij zijn trots op ons managementteam en medewerkers. Bij ons mag de gast rekenen op hoge kwaliteit, uitstekende service en persoonlijke aandacht.

Ben je geïnteresseerd om een weekend, een aantal dagen, weken of maanden te werken in een hotel, café of restaurant, dan hebben wij te allen tijde mogelijkheden. Niet alleen binnen de WestCord Hotels, maar ook daarbuiten hebben wij interessante banen. Belangrijk is dat je een positieve werkinstelling hebt, er verzorgd uitziet en weet wat je te doen staat als je een horecabedrijf binnentreedt.

De salariëring bij WestCord Hotels is altijd aantrekkelijk, en op de waddeneilanden verzorgen we prima kost en inwoning. Werken bij WestCord Hotels betekent verder uitstekende carrière vooruitzichten in een dynamisch bedrijf.

WTC Hotel Leeuwarden, gelegen naast Holland Casino én met directe connectie tot WTC Expo (45.000 m² beursoppervlakte), heeft 143 luxe, ruime designkamers. Op de 11e etage kun je dineren op hoog niveau in Restaurant élevé. Dit restaurant is bekroond met een Michelinster. Grenzend aan élevé kun je ook dineren in le bráss, waar je in een informele setting van klassieke gerechten geniet. Op deze etage is ook de Skybar gesitueerd, waar je van een drankje, cocktail of klein hapje kunt genieten.