Over ons

De Topsport Talentschool biedt onderwijs aan sporters die door sportbonden en Regionale Talentcentra zijn geselecteerd. Op de Topsport Talentschool krijgen de leerlingen de ruimte om zich optimaal als sporter te ontwikkelen in combinatie met een gedegen schoolopleiding. Wij bieden leerlingen de mogelijkheid om op 5 ochtenden in de week onder schooltijd te trainen. Wij zijn een daltonschool met een op zelfstandigheid gerichte wijze van werken. Leerlingen worden uitgedaagd tot het nemen van initiatieven en het dragen van verantwoordelijkheid over hun eigen leerproces.

Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons draait het om het creëren van meerwaarde voor elke leerling en uiteindelijk voor de maatschappij. Dat maakt het werken in het onderwijs ook zo betekenisvol. Jij speelt een belangrijke rol in de mate waarin we slagen om onze missie te behalen.

Vanuit de kernwaarden verbinden, vertrouwen en vernieuwen geven wij – ieder vanuit zijn eigen rol – inhoud aan ons werk en een bijdrage aan het onderwijs. Oog voor eigen ontwikkeling stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan  trainingen en opleidingsmogelijkheden.