Over ons

Over ANVA:

Vol trots maakt ANVA al ruim 40 jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan 10.000 financieel professionals werken met onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering aan te kunnen bieden.

In ons logo kun je lezen wat ons elke dag drijft; verbinding maken met onze klanten. We zijn kritisch naar elkaar, leggen de lat hoger dan de concurrent en vragen aan onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk team verband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze kernwaarden focus, kwaliteit, lef en samen zijn hierin leidraad.

Marktleider word je natuurlijk niet zomaar. Ons eigen team van 140 professionals is verantwoordelijk voor dit succes. Samen werken we vanuit een overtuigende visie met de nieuwste technieken en methodes. Uiteraard hebben we ook bestaande software die we zorgvuldig aan het vervangen zijn. Dat kan natuurlijk niet iedereen. Als je ambitie én lef hebt leren we jou alles wat je moet weten.

Krijg je energie van het eenvoudig oplossen van complexe uitdagingen? Wil je een grote stap maken in je carrière? Zorg er dan voor dat je binnenkort ANVA op je CV kan zetten. Iedereen weet dan dat je écht iets in je mars hebt!



'Blik in de keuken'
Patrick Keijer
Patrick Keijer